-

Hoe Picnic met klantfocus en data de betaalpijn verhelpt

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Picnic Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Picnic’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Picnic wil het boodschappen doen zo makkelijk mogelijk maken. Met de keuze voor app-only hebben consumenten de supermarkt altijd in hun broekzak. Achter de schermen zorgt dit voor een ingewikkeld betaalproces. 

Picnic wil niet alleen het winkelen via de app maar ook het afrekenen en uitchecken supergebruiksvriendelijk maken. Dit vereist achter de schermen een ingewikkeld betaalproces. Allereerst omdat er gedurende de week vaak meerdere keren producten worden toegevoegd en afgerekend voorafgaand aan de levering. Maar ook omdat er vaak sprake is van restitutie vanwege statiegeld en ingeleverd afval voor recycling. Hoe heeft de online supermarkt – de checkout en betaalflow van de app van Picnic optimaal ingeregeld?

Op het moment dat jij via de app een pot pindakaas in je winkelmandje stopt, is die pot vaak nog niet aanwezig in het magazijn, terwijl het de volgende dag al bezorgd moet worden. In deze talk neemt Jelmer Borst (Product Owner Payment & FinTech bij Picnic) je mee hoe Picnic precies te werk gaat. Hoe gebruiken ze data en hoe optimaliseren ze dit?

Host: Hielko van der Molen (Digital Marketing-professional en trainer en coach in online Marketing)

Spreker: Jelmer Borst (Product Owner Payments & FinTech bij Picnic)

Collectie: Payment & Checkout 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond