-

Wat betekenen de nieuwe btw-regels voor b2c-bedrijven?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Avalara. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Avalara’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De btw-regelgeving in de EU is per 1 juli 2021 veranderd. Wat betekent dit voor b2c-bedrijven?

Volgens de nieuwe EU-belastingregels is het voor b2c-bedrijven mogelijk om bij verkoop aan verschillende landen binnen de EU de btw in slechts één land aan te geven. Een zogenaamde ‘One Stop Shop’.

Daniel de Vaney, Tax Technology Solutions Manager bij Avalara, praat je in deze talk bij over alle veranderingen. Hij somt de voordelen op maar vertelt ook over de uitzonderingen en zoomt in op oude voordelen die worden ingetrokken.

Host: Hielko van der Molen ((Digital Marketing Executive, trainer en coach Online Marketing)

Spreker: Daniel de Vaney (Tax Technology Solutions Manager Avalara)

Collectie: Crossborder 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond