-

Zo bouw je met een klein budget toch een prima recruitmentsite

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Floyd & Hamilton. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Floyd & Hamilton’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Het neerzetten van een nieuwe recruitmentsite kan op veel manieren flink uit de bocht vliegen. Zeker als je beschikt over een beperkt budget. Tips en advies voor de minimale ingrediënten voor een succesvolle recruitmentsite.  

Karlien Donders van recruitmentsite-bouwer Floyd & Hamilton laat in deze presentatie zien hoe je zelfs met een beperkt budget toch een succesvolle recruitmentsite kunt neerzetten.

De effectiefste elementen

Door de jaren heen heeft Floyd & Hamilton veel verschillende recruitmentsites gebouwd. Nu, in hun jubileumjaar, hebben ze gekeken naar wat in de afgelopen 10 jaar de bewezen ingrediënten waren voor het succes van deze sites.

Donders deelt de beste inzichten en de meest effectieve elementen uit die tien jaar ervaring. Daarnaast bespreekt ze de  onderdelen die minimaal nodig zijn om een succesvolle werving van de grond te krijgen.

Spreker

Karlien Donders, COO – Creative Director Floyd & Hamilton

Host

Yvonne de Jager, Chief Energy Officer bij Jakob Job en Anders

Collectie:

Emerce Recruitment

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond