Deel dit artikel
-

InSided en Social Inc. sluiten strategische samenwerking

Technologiebedrijf InSided sluit een samenwerkingsverband met marketingbureau Social Inc. waarbij de bedrijven gezamenlijk de markt benaderen.

De samenwerking brengt de kennis over technologie en consultancy van InSided samen met de vaardigheden met communitymanagement en contentcreatie van Social Inc. bij elkaar. De combinatie van deze diensten geeft belangstellende bedrijven alles tussen strategisch advies tot de dagelijkse praktijk van reageren in discussiefora.

Naar eigen zeggen komen de bedrijven elkaar regelmatig tegen bij klanten. Beiden bedienen bijvoorbeeld Albert Heijn en KPN. Het gaat hier om discussiefora die de bedrijven zelf opzetten en onderhouden op hun eigen domein. Dat is een manier om communicatie tussen gebruikers onderling te faciliteren en toch enige greep en sturing te houden op de thematiek, beeldvorming en kwaliteit.

InSided trok begin dit jaar zes miljoen euro venture capital aan om zijn internationale doorgroei te bespoedigen. Het was toen reeds actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Finland en Spanje. Social Inc. is enkel in Nederland actief.

Social Inc. is onderdeel van bedrijvengroep Digital United.

Hieronder een interview met directeur Robin van Lieshout van InSided:

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Foto: Alan Skyy (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond