Deel dit artikel
-

Nieuwe commercieel directeur Virtual Affairs

Enrico Pruis is de nieuwe commercieel directeur van het in Fintech gespecialiseerde online bureau Virtual Affairs. Hij volgt Robin Peters op.

In zijn nieuwe functie wordt Pruis verantwoordelijk voor de commerciële kant van het bedrijf uit Amsterdam Oost. Hiervoor werkte hij als business development manager bij Virtual Affairs en was daar verantwoordelijk voor projecten bij ABN Amro en Achmea.

Het bedrijf ontwikkelde zich afgelopen jaren van een full service internetbureau in een financiële specialist. Daarbij ging het ook op eigen titel software ontwerpen en verkopen op de internationale markt.

Met de aanstelling van Pruis wil Virtual Affairs zijn internationale ambities verder voeden. “We zijn steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van peer-to-peer betalingen, cloud lending initiatieven en optimalisatie van de klantinteractie. We fungeren steeds vaker als schakel tussen deze ontregelaars en traditionele banken en gaan daar nog meer op inzetten.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond