Deel dit artikel
-

Nieuwe marktplaats voor cursussen en trainingen

De woensdag gelanceerde Nederlandse site Janamos.nl wil consumenten voortaan helpen bij het zoeken en vergelijken van een breed aanbod aan cursussen, trainingen en workshops van lokale aanbieders. Het platform faciliteert direct de boeking.

Het bedrijf is vernoemd naar Jan Amos Comenius, een van de grondleggers van het klassikaal onderwijs in Nederland. Hij geloofde in de principes leren door te doen, leren in je eigen taal en leren met voorbeelden. ‘Wij vinden dat leren inspirerend is wanneer je het samen met meerdere mensen in een nieuwe omgeving doet. Zo doe je nieuwe ervaringen en contacten op. Via Janamos.nl kunnen consumenten eenvoudig en snel zoeken in het verrassende aanbod van diverse cursusaanbieders in de buurt’, zegt oprichter Sander Groenendijk

De consument krijgt op de website een overzicht van het brede aanbod in de buurt en kan gericht zoeken op type cursus, niveau, datum en prijs. Ook kan men zien of de cursus op het gewenste tijdstip beschikbaar is en vervolgens direct boeken en betalen.

Janamos heeft een spaarprogramma ontwikkeld dat punten toekent per geboekte cursus. Met deze punten krijgt de consument korting op een volgende cursus.

Op dit moment worden er meer dan 1.000 verrassende cursussen, trainingen en workshops aangeboden in Amsterdam. Eind dit jaar verwacht Janamos.nl ruim 20.000 cursussen te kunnen aanbieden in de categorieën creatief, dans, koken, talen, muziek, sport, vaardigheden en carrière.

Deel dit bericht

6 Reacties

Karel van Vliet

Is gewoon een simpel template websiteje met alle beperkingen en kromme functies van dien.

John

Ook een erg simpel commentaartje met weinig onderbouwing.

Barry Kamp

John dat is toch prima? Je hoeft toch niet altijd je mening uitgebreid toe te lichten.

Is dit een advertorial trouwens?

Gert

Nogal overbodige website want steeds minder mensen volgen klassikale cursussen omdat het te duur is en men te weinig tijd heeft. Voor de opleiders ook overbodig want het kost marge. Tenzij ze uiteraard toch al niets aan marketing deden maar dan is het de vraag waarom je op een startende website wil staan…

Aernoud

Voor een site met zo veel content mis ik echt het vrije zoekveld (het zoekveld wat er nu staat dwingt mij om een categorie te kiezen). Ik wil niet na hoeven denken over de rubriek waarin de opleiding staat. Te omslachtig….

Albin

In hoeverre is dit anders dan Springest?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond