Deel dit artikel
-

‘Nieuwe, tijdelijke baas’ voor bol.com

Bol.com heeft vandaag, net als 99 andere grote bedrijven in Nederland, een andere baas. Daniël Ropers geeft in overdrachtelijke zin vandaag het stokje over aan de twaalfjarig Dehlia.

Zij is een van de deelneemsters aan Baas van Morgen, een initiatief van Jinc. Dat helpt kinderen uit een omgeving met een sociaaleconomische achterstand kennis maken met het grote bedrijfsleven.

Dehlia deed eerder al een video-interview met Daniël Ropers van bol.com. Vandaag loopt Dehlia de hele dag met hem mee. Daarnaast krijgt ze op verschillende afdelingen introducties om te zien hoe de organisatie werkt.

Mocht ze het roer na vandaag helemaal overnemen van Ropers dan, zei ze vanochtend op NPO Radio 1, voert ze de papieren accept-giro weer in. Want er zijn klanten van bol.com die niet zo handig en bedreven zijn met de nu reguliere online internetbetaalmethodes. Vooral ouderen. De discussie die ze al voerde met Ropers ging over de privacyaspecten van contextueel relevante gepersonaliseerde productaanbiedingen.

Deel dit bericht

3 Reacties

Helma

Dat is mijn dochter ze doet het gewellig ben trots op haaren is pas 13 jaar

Erwin Boogert

Die komt natuurlijk thuis met verhalen voor tien vanavond 🙂

Henk

“Mocht ze het roer na vandaag helemaal overnemen van Ropers dan, zei ze vanochtend op NPO Radio 1, voert ze de papieren accept-giro weer in.” Daar hoef je het roer niet voor over te nemen volgens mij. De papieren acceptgiro kan je namelijk nog steeds toegezonden krijgen. Weliswaar als een optie bij betalen, maar het kan. Gewoon even goed opletten. Ik zou liever een mogelijkheid zien om te betalen met PayPal en het gemakkelijker inleveren van je VVV cheques.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond