Deel dit artikel
-

UPS introduceert My Choice in Nederland

Koerier UPS breidt de dienst My Choice en het UPS Access Points netwerk uit. Daarmee kunnen Nederlandse retailers en consumenten hun thuisleveringen beheren en pakketjes laten afleveren bij speciale UPS-locaties.

UPS My Choice is vanaf nu beschikbaar in vijftien extra landen buiten de Verenigde Staten, waaronder Nederland. Het UPS Access Point netwerk, reeds aanwezig in zeven Europese markten, is nu ook beschikbaar in Italië en Polen, maar ook in Chicago en New York. In 2015 zal dit netwerk verder uitbreiden in Europa en de VS. Later deze maand zullen ook UPS Access Point locaties zich vestigen in Canada en Mexico.

Momenteel gebruiken al meer dan tien miljoen consumenten in de Verenigde Staten de diensten van UPS My Choice om hun leveringen te plannen waar en wanneer dat gemakkelijk voor hen is. De belangrijkste voordelen zijn aflevermeldingen vooraf, het aanpassen van afleveradressen en -momenten en het instellen van de vakantie, waardoor pakketten pas worden afgeleverd wanneer de consument weer thuis is.

Consumenten in Nederland die niet thuis zijn kunnen de pakketten ophalen bij een UPS Access Point locatie. Consumenten kunnen ook voorgelabelde en prepaid pakketten afgeven bij UPS Access Point locaties, inclusief retouren.

Er zijn momenteel meer dan 12.000 locaties in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. UPS verwacht eind 2015 uit te breiden naar 20.000 locaties in Europese en Amerikaanse kernmarkten.

UPS maakte gisteren ook bekend dat het iParcel heeft overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. iParcel helpt retailers met het versturen van bestellingen naar andere landen en is vooral in de VS en Engeland actief.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond