Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • funda

Architecten ontwerpen huis met big data van funda

Elke dag heeft funda ruim 1 miljoen bezoeken en jaarlijks worden er bijna 1 miljard huizen op funda bekeken. De interactie van alle bezoekers op funda met het huizenaanbod leidt tot zogeheten big data, waarmee een uniek beeld van de woonwensen van Nederland ontstaat. We dromen van een kasteel, wensen een vrijstaand huis, maar kopen een rijtjeshuis. Funda heeft twee architecten gevraagd om op basis van deze inzichten een huis te ontwerpen. Een huis waarin droom, wens en realiteit met elkaar worden verenigd: het funda Huis.

  • Mattie!

Werk beter, sneller en slimmer met de nieuwe app Mattie!

Ken je dat gevoel, dat je werkt aan je ding en helemaal in je flow zit? Uiteraard heb je je smartphone zoals altijd naast je. Maar hoe irritant is het dan om niet even twee minuten op sociale media te zitten maar ruim een half uur! Daar zijn we nu helemaal klaar mee, want Mattie houd je productiviteit in de gaten.

  • Resultaten onderzoek - HPE

HPE-onderzoek toont security-tekortkomingen aan bij security operations centers

Hewlett Packard Enterprise (HPE) publiceert vandaag zijn jaarlijkse State of Security Operations Report 2017, nu voor de vierde keer. Het rapport bestaat uit uitvoerige analyses over de effectiviteit van security operations centers (SOC’s) en best practices om risico’s te reduceren in het zich continu ontwikkelende landschap van cyber security. Met de toegenomen druk om snel te innoveren en veiligheid mee te laten groeien met de bedrijfsdoelen, vormt een SOC de basis voor de manier waarop organisaties gevoelige informatie beschermen, dreigingen detecteren en hierop reageren. Het onderzoek van HPE toont echter aan dat de meerderheid van de SOC’s het maturity level niet halen, waardoor zij kwetsbaar zijn voor aanvallen.

  • Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers wint de Publieksprijs NOT Innovatie Award 2017

Noordhoff Uitgevers is trots op het winnen van de Publieksprijs NOT Innovatie Award voor de Training “Het effectief inzetten van digitale leermiddelen in de klas”. De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs waarbij innovatieve producten en diensten van exposanten in de schijnwerpers worden gezet.

  • NOT

Digitale muzieklesmethode Kazoo wint NOT Innovatie Award 2017

Vanmiddag kende de organisatie van de NOT, de vakbeurs voor het onderwijs, de Innovatie Award 2017 toe aan Kazoo. Deze digitale muzieklesmethode voor het basisonderwijs is een initiatief van Het Koninklijk Concertgebouw en werd ontwikkeld door uitgeverij Blink. De nieuwe lesmethode won de Jury Prijs 2017 voor het Primair Onderwijs. ‘Kazoo is erin geslaagd om muziek laagdrempelig maken voor de leerkracht en uitdagend voor de leerling. Kazoo voorziet in de behoefte om muziekonderwijs te geven wat meer is dan alleen liedjes zingen!’ , aldus het commentaar van de jury. De methode voorziet in de behoefte van 85% van de basisschoolleerkrachten om meer aandacht te besteden aan muziek.

  • VMWare

Nieuwe inkomstenstromen en beveiliging: VMware-onderzoek onthult trends in digitale werkplek-adoptie in EMEA

VMware, Inc. (NYSE: VMW), wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business mobility, onthult dat meer dan de helft van de EMEA-organisaties (51 procent) die met succes digitale werkplek-initiatieven hebben ingevoerd, sneller nieuwe inkomstenstromen kunnen introduceren. Uit het wereldwijde VMware State of the Digital Workspace Report, waarin 1.200 zakelijke en IT-beslissers, gebruikers en beïnvloeders zijn ondervraagd, bleek dat 57 procent van degenen die hun digitale werkplekken hebben getransformeerd, verbeteringen zagen in de effectiviteit van mobiele werknemers. Ook zag 54 procent verbeteringen in de gebruikerstevredenheid en 47 procent een verhoogde beveiliging van apparaten, desktops en applicaties.

  • Leadgate

ditp stelt Leadgate aan voor de uitrol van haar online marketing

IT online marketing specialist Leadgate Europe en Cloud Solution Provider ditp starten een samenwerking voor de verdere uitrol van de online marketing van ditp. De marketing-as-a-service dienstverlening van Leadgate zal hierbij bestaan uit het aanbieden van marketing-strategische consultancy, online advertising, website optimalisatie en marketing automation.

  • Universiteit Twente

UT succesvol in onderzoek Smart Industry

Het MKB kan door deze investering tegen een sterk gereduceerd tarief samenwerken met de UT. Ook honoreerde technologiestichting STW recent een miljoen euro voor vier Smart Industry waar de UT bij betrokken is.

  • Intel Security

Onderzoek Intel Security wijst op nieuwe uitdagingen voor gezinnen met een steeds actiever online leven

Intel Security presenteert de resultaten van een wereldwijd onderzoek: ‘New family dynamics in a connected world’. Dit onderzoek biedt inzicht in de veranderende gewoontes binnen gezinnen, nu we thuis steeds meer internetapparaten hebben en ‘online’ een steeds grotere rol speelt in ons leven. Het onderzoek laat zien dat ouders behoefte hebben aan makkelijke manieren om internetverbindingen te beheren, ongepaste sites te blokkeren en tijdslimieten in te stellen.