Meld een bericht

In de newsfeed INDUSTRY WIRE kunt u uw nieuws zoals new deals, overnames, lancering websites of gewonnen awards melden.

Meld bericht aan

Industry Wire

  • HvA

Elektrische vrachtvoertuigen goed alternatief voor bestelbusjes?

Het tweejarig LEVV-LOGIC onderzoekt hoe lichte elektrische vrachtvoertuigen (LEVVs) een rendabel alternatief kunnen zijn voor de vele bestelbusjes in de stad. Dit gebeurt in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, mkb-ondernemers en publieke organisaties. Het project wordt mede gefinancierd met de RAAK-mkb subsidie van Regieorgaan SIA.

  • Lancering of nieuws rond product of dienst - Greenberry

Greenberry lanceert gezonde Stookwijzer

Innovatie- en designbureau Greenberry lanceert vandaag samen met Gemeente Nijmegen, Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) en het ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M) de Stookwijzer. Deze tool laat in één oogopslag zien wanneer het onverstandig is om hout te stoken en is bedoelt om mensen bewust te maken rondom dit thema. Het is nog redelijk onbekend […]

  • Business Leaders

90 procent van de CEO’s gaat investeren in technologie

Goed nieuws voor de technologiesector. Uit onderzoek onder 650 CEO’s uit Nederland en België blijkt dat maar liefst 90 procent dit jaar redelijk sterk tot zeer sterk wil investeren in nieuwe technologie. Daarmee is technologie of innovatie in 2017 voor bijna alle CEO’s een belangrijk thema. Opvallend genoeg blijkt uit hetzelfde onderzoek van Business Leaders dat de meeste CEO’s weinig affiniteit hebben met technologie. CEO’s die voorloper zijn op het gebied van technologie laten hun bedrijf harder groeien.

  • inoopa

Dankzij het innovatief bedrijf Inoopa, zullen de 1,1 miljoen Belgische bedrijven weten of ze klaar zijn voor e-commerce

Op basis van deze vaststellingen, heeft Inoopa een online tool ontwikkelt die het mogelijk maakt om voor een betaalbare prijs (100€) uit te maken of een bedrijf zich aan e-commerce moet wagen of niet. Om dit te bekomen, baseert Inoopa zich op alle officiële en beschikbare statistische gegevens die verwerkt worden door een geavanceerd algoritme, ontwikkeld in samenwerking met een Belgische universiteit.

  • Lancering website - Parkvakanties

De nieuwe Parkvakanties website zet vakantieparken in de spotlight

Parkvakanties, actief sinds 2008, brengt nagenoeg alle vakantieparken in Nederland, en daarbuiten, in kaart. Met de lancering van de nieuwe website blijft het echter niet bij het bieden van een compleet en actueel overzicht van alle parken.

  • Award gewonnen of genomineerd - Steijger Communications BV

KMM Groep bekroond tot Best Managed Company 2016-2017

De KMM Groep uit Lelystad heeft de Deloitte kwalificatie Best Managed Company gekregen en behoort daarmee tot de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte, waarbij bedrijven streng worden doorgelicht op zaken als strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Landelijk zijn er 63 bedrijven die het prestigieuze predicaat van Deloitte mogen voeren.

  • Nieuwe klant - Dentsu Aegis Network

psCity en ACHTUNG!mcgarrybowen schrijven branding concept voorProvincie Noord-Holland

psCity en ACHTUNG!mcgarrybowen zijn na een pitch traject van Provincie Noord Holland gevraagd om een branding studie te maken voor ov-knooppunten en buitenpoorten in Noord-Holland. Dit branding concept moet bijdragen aan een betere benutting van ov-knooppunten en moet tegelijk een aantrekkelijk en herkenbaar product opleveren voor een groot publiek. Het doel is om de verbinding tussen stad en landschap te verbeteren. De twee bureaus, beide onderdeel van Dentsu Aegis Network, gaan samenwerken met DS Landschapsarchitecten.

  • Utomik

Utomik lanceert Family Plan voor onbeperkt gamen abonnement

PALO ALTO, USA – Utomik breidt haar onbeperkt gamen abonnementsdienst uit met een family plan. Vanaf vandaag kan het hele gezin genieten van een grote collectie gevarieerde games, waaronder een eerste aantal Star Wars™ spellen.