-

Podcast The Brief: Dennis Karpes (JustDiggit) en zijn ambitie om de wereld te verbeteren

The Brief is een podcast van Wayne Parker Kent over content, marketing en creatie. Elke aflevering bespreken Matthijs Tielman (Head of Strategy) en Gerben van der Rijt (Creative Director) het laatste nieuws uit het vak of gaan in gesprek met een gast. Deze keer ontvingen ze Dennis Karpes, founder van JustDiggit en Dance4Life.

Dennis Karpes is in vele opzichten een unieke man. Maar weinig mensen besluiten een ‘goed doel’ op te richten; Dennis deed het zelfs twee keer. Eerst met Dance4Life, nu met JustDiggit. Na zijn studie had hij geen enkel idee wat hij wilde doen. Na een korte carrière in de mode gooide hij uiteindelijk het roer om. Eerst startte hij Dance4Life, en later stond hij aan de wieg van JustDiggit. Mede dankzij zijn initiatieven zijn duizenden mensen met HIV geholpen en met hulp van JustDiggit zijn gigantische droge vlaktes in Afrika weer groen gemaakt. Dan mag je jezelf met recht wereldverbeteraar noemen.

Weinig middelen, maximaal resultaat

Waar haalt hij elke keer de motivatie vandaan? En wat is precies de Dennis Karpes-formule? In deze aflevering vertelt Dennis zijn verhaal. Over hoe hij het idee kreeg voor Dance4Life, hoe dat hem bij het World Economic Forum deed belanden en wat hem deed besluiten zijn geesteskind achter te laten en zich op JustDiggit te storten.

Beluister de hele podcast hieronder en laat je inspireren door het verhaal van een echte wereldverbeteraar:

Over de auteur: Gerben van der Rijt is Creative director bij Wayne Parker Kent.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen je vakgebied? Volg Emerce dan ook op social: LinkedIn, Twitter en Facebook.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond