0
4.3k
Channel: PIM

Case: digitaliseren voor de toekomst van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een internationale fabrikant van lifestyleproducten op het gebied van tafelkunst, keuken, badkamer en wellness. Het bedrijf heeft 14 productiefaciliteiten in meer dan 125 landen en beheert tien andere merken.

Het bedrijf had een oplossing nodig om hun digitaliseringsstrategie voor hun serviesportfolio uit te breiden. De bedoeling was om consumenten beter te bereiken via alle online- en offline kanalen terwijl ze hun aankoopbeslissingsproces doorlopen.

Om het team in staat te stellen efficiënt te werken en de activiteiten te stroomlijnen, hadden ze toegang nodig tot een unieke informatiebron die hen in de toekomst kon voorzien van een “single view” van alle producten en digitale middelen. Het juiste Product Information Management (PIM) tool bleek de oplossing. Daarmee werd de time-to-market verkort met zo’n 60%

In deze whitepaper lees je hoe je als grote/internationale fabrikant of retailer je productlijnen kunt uitbreiden en de time-to-market kunt verkorten met de juiste PIM-oplossing. 

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Contentserv. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Contentservs’ privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Sven Stolk