Luister

Luister
0
4.3k

Virtuagym ondersteunt shift fitnessbranche met digitaal platform

Net als vele andere sectoren, is ook de fitnessbranche hard getroffen door corona. Sportscholen zijn dicht, trainers zitten thuis en abonnementen moeten (tijdelijk) worden opgeschort. Virtuagym, het innovatieve fitness-softwareplatform van de broers Paul en Hugo Braam maakt het verschil door technologie in te zetten om mensen te ondersteunen om gezonder en actiever te leven.

Hoewel je zou denken dat Virtuagym nu pas groot is geworden onder invloed van corona, is het tegendeel waar. De gebroeders Braam timmeren namelijk al sinds 2008 aan de weg met hun platform dat inmiddels is
uitgegroeid tot een internationaal opererend tech-bedrijf met meer dan 200 medewerkers en 7500 aangesloten fitnessbedrijven wereldwijd.

In deze aflevering van de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ vertelt co-founder & CEO Hugo Braam over hun reis van startup naar scale-up. We praten over sporten met je computer, pivots, de toegevoegde waarde van direct contact met je klant en internationale groei.

Thema’s van deze podcast

  • Pivots maken.
  • Fouten maken als startup.
  • In contact staan met je klant.
  • Amerika veroveren en een wereldspeler worden.
  • Hoe een open API zorgt voor een blended experience.

Over de sprekers

  • Remmert Stipdonk (host) is CEO bij INFO. In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken.
  • In deze podcast praten we met Hugo Braam, die sinds 2008 CEO en co-founder is van de fitness startup Virtuagym. Met ruim 15 miljoen gebruikers en 200 medewerkers, is Virtuagym inmiddels een van de drijvende krachten in het digitale health- en fitnessdomein.

INFO · #23 Virtuagym: Hugo Braam over de shift van de fitnessbranche met hun digitale platform

Deze podcast is ook beschikbaar op Google Podcast, Spotify en Apple Podcast.

Over de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’
In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert Stipdonk (CEO INFO) in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Luister en wordt geïnspireerd door verhalen over innovatie en ondernemerschap.

Redactie