Deel dit artikel
-

Adriaan Mol investeert acht miljoen euro in scale-up Formitable

Adriaan Mol, oprichter van Mollie en Messagebird, neemt een belang in Formitable. Met zijn nieuwe investeringsvehikel Spacetime verstrekt hij acht miljoen euro groeikapitaal aan de Amsterdamse tech scale-up.

Formitable werd in 2017 opgericht en helpt meer dan drieduizend restaurants in vijftien Europese landen met reservering-, ticket-, en loyaltyoplossingen.

Formitable en Mol werken al langer samen. Vijf jaar geleden introduceerden ze vooruitbetalingen bij reserveringen als oplossing voor no-shows. Voordat Formitable bestond, waren systemen voor reserveringen, ticketing en loyalty vaak verwarrend en ouderwets, zegt Mol. ‘Formitable heeft de markt opgeschud met innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen, zodat restaurants zich volledig kunnen focussen op hun gasten en concentreren op groei.’

Binnen hun nieuwe partnerschap willen Formitable en Mol zich onder meer richten op een systeem voor restaurants en haar klanten, waarbij na reservering en het bezoek, de betaling zonder interruptie plaatsvindt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond