Albert Heijn lanceert kortings-app voor AH to go

Albert Heijn publiceert een mobiele app die verspreid over de dag exclusieve deals voor de kleine AH to go-zaken geeft.

In de ochtend korting op een kop koffie en aan het einde van de middag een aanbieding met maaltijdsalades. De mini-filialen van de supermarkt hebben met de nieuwe app een middel om klanten naar de winkel te lokken en om de bestaande klantengroep tot meer of anders kopen aan te zetten.

Verdeeld over ochtend, noen en einde middag geeft de app wisselende aanbiedingen. Momenteel zijn die generiek, overal in Nederland gelijk, maar in theorie moet mogelijk zijn om per gebied of zelfs filiaal andere deals te tonen. De aanbiedingen zijn tijdelijk. Een teller laat de geldigheid zien.

De retailer legt uit: “De AH to go-app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of te activeren. Er is een stapeltje voor alle deals van dat moment, een voor de spaarkaarten en een voor (eet)inspiratie en tips. In de app zit een klantkaart die bij de kassa gescand wordt om gebruik te maken van de korting of spaarkaart. Klanten kunnen via de app ook de dichtstbijzijnde AH to go vinden.”

2 Reacties

Hoe moet ik me dat voorstellen? De hele dag op-en-neer voor elk tijdelijk ‘voordeeltje’ …..?!

Het is ook niet ondenkbaar dat er groepen mensen zijn die regelmatig een AH To Go passeren als onderdeel van een vaste route. Die supertjes zitten juist, en juist daarom, op drukke passages.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug