Deel dit artikel
-

Bedrijven prefereren bestaande apps boven maatwerk

Bedrijven gebruiken grotendeels bestaande apps op hun doelen te bereiken. Maatwerk komt minder vaak voor. Dat blijkt uit een enquête van CDW onder 374 ondernemingen.

Wel nemen de investeringen in eigen apps toe. 48 procent van de respondenten geeft aan dat het budget voor maatwerk is verhoogd. 42 procent wil het komende jaar investeren in de ontwikkeling van eigen apps. Gemiddeld zal zo’n 11 procent van het IT-budget hiervoor worden vrijgemaakt.

CDW benadrukt dat eigen ontwikkeling grote voordelen heeft, omdat apps kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van bedrijven. Het gebruik van apps wordt ook als productief ervaren.

Eigen apps worden vaak gebruikt ter ondersteuning van de communicatie (36 procent), verkoop (25) en toegang tot data (34).

ymgerman / Shutterstock.com

Deel dit bericht

1 Reactie

Brixxs.com

Klanten prefereren het gebruik van maatwerk apps indien er geen standaard app aanwezig is, en laten zo de mobiele apps ontwikkelen. De mobiele app ontwikkeling kan wel razendsnel zijn indien de ontwikkelaar gebruik maakt van “standaard” bouwblokken ipv from scratch bouwen. Iets wat wij in onze genen hebben…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond