Deel dit artikel
-

DDMA en IAB Nederland publiceren nieuwe whitepaper over search automation

Met als doel search-specialisten en marketeers ondersteuning te bieden bij het automatiseren van searchstrategieën publiceren brancheverenigingen DDMA en IAB Nederlandde nieuwe Search Automation whitepaper.

Vooruitgang op het gebied van mobiel, multiscreen gebruik, voice, ITP, GDPR en nieuwe producten van Google en Microsoft hebben het search-landschap voorgoed veranderd. In hun whitepaper lichten experts van DDMA en IAB Nederland met concrete voorbeelden toe hoe je met de juiste tooling het proces van het opzetten van een search-campagne kan automatiseren en wat de toegevoegde waarde ervan is.

Parallel aan de ontwikkelingen rondom techniek, loopt de opkomst van machine learning. Deze vorm van kunstmatige intelligentie maakt beslissingen met ‘slimme’ strategieën exponentieel beter. Zo gebruiken ‘slimme’ biedstrategieën machine learning om voor elke zoekopdracht het aantal conversies of de conversiewaarde te maximaliseren. Het automatiseren van search-campagnes gaat daarmee een stuk makkelijker.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond