Deel dit artikel
-

eDay 2019: de side events

Behalve Next Gen vinden er op 10 oktober tijdens eDay verschillende nevenevenementen plaats. Van de uitreiking van de Emerce Top 10 European Startups tot een discussie over de toekomst van de media. Een overzicht.

Net als vorig jaar is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan Scale-up Café. Twintig oprichters van scale ups voeren gesprekken met potentiele partners, klanten, adviseurs en pers. Vorig jaar namen Vandebron, OneFit, The Next Closet en Cryptohopper deel.

Vergeet ook de Emerce Connect Sessions niet, waarbij je kennis kunt maken met experts op het gebied van B2B, fashion, travel, automotive en health.

Zoals ieder jaar reiken we tijdens eDay de Emerce Top 10 European Start-ups uit, voor de zevende keer alweer. Daarvoor hoef je de Kromhouthal niet te verlaten. De shortlist is tot stand gekomen dankzij investeerders, M&A specialisten en journaslisten uit West Europa.

Een groep mediaprofessionals discussieert onder leiding van advieskantoor Station 10 over de toekomst van de media. Bevestigd voor deelname zijn Chris Wiggins, Chief Data Scientist van The New York Times en Pamela Pavliscak van het PRATT INSTITUTE, die ook op eDay 2018 sprak. Deelname is alleen mogelijk via een uitnodiging van Station 10 en wordt gevolgd door een netwerklunch.

Ernst & Young organiseert een presentatie Wonder… about Transformation: the art of juggling over de uitdagingen waarvoor ondernemers staan in een veranderend (tech)landschap. Met Quintin Schevernels (funda), Dorkas Koenen (CMO Rabo) en Pamela Pavliscak (Pratt institute NYE).

De traditionele afsluiting van eDay is uiteraard eNight, dit jaar in de Marktkantine in Amsterdam. Deze epic party is voor iedereen die werkt in marketing, media, reclame en financiering. Voor entertainment zorgen Ferreck Dawn, Irwan, Mia More en Sunny & Alamaison. Een kaartje kost 18 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond