Deel dit artikel
-

Events Emerce Live dit jaar eind mei in Beurs van Berlage

De voorjaarsevenementen van Emerce in de Beurs van Berlage worden dit jaar gehouden van 29 tot en met 31 mei. Honderden professionals op het gebied van tech, e-commerce en digital marketing komen dan weer samen voor sessies, verdiepende roundtables en on stage paneldiscussies.

De sites van de drie belangrijkste evenementen staan inmiddels online en enkele van de vele internationale sprekers staan reeds vermeld.

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce-event van Nederland voor e-commerceprofessionals en -beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim honderd sessies, roundtables, panels, pitches, experts en demo’s. Net als vorig jaar met eFulfillment als sub-event.

Digital Marketing Live! is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Ook deze zevende editie vindt plaats in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, marketingtech demo’s, start-ups, paneldiscussies, workshops en roundtables.

Tech Live! is hét event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Net als vorig jaar zijn er zes evenementen onder één dak. Nieuw is een track over AI en Machine Learning, maar ook Internet of Things wordt niet vergeten.

Als Emerce-lid heb je gratis toegang tot alle Live!-events. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond