Deel dit artikel
-

(Emerce Performance) Vergelijkend shoppen over de grenzen heen

Fashionchick groeit hard en is inmiddels live in andere Europese landen. Wat doet dat met je performance strategie? Vanwege de grote verschillen in online klikgedrag per markt bekijken op Emerce Performance donderdag Ellen Snijder en Catharina Catharina Zientz per land welke online advertising strategie het beste past.

Ellen Snijder is in 2007 Fashionchick.nl gestart vanuit haar scriptie bij het bedrijf No Search. Uiteindelijk is het concept Fashionchick.nl uitgegroeid tot Nederlands grootste sociale verkoopsite voor vrouwen.

In september 2013 is Fashionchick overgenomen door Sanoma en is Ellen werkzaam als Brand & strategy manager voor Fashionchick, Mentoday, Kidstoday en sinds kort Styletoday.

Catharina is verantwoordelijk voor de het internationale team van Fashionchick. Zij werkt al jaren in een internationale omgeving en heeft passie voor marketing en all things digital.

Emerce Performance vindt plaats op 20 november in Pakhuis de Zwijger. Het programma vindt je hier, tickets bestel je hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond