Deel dit artikel
-

Europese samenwerking GetYourGuide en Interrail

Interrail, de treinpas voor dertig Europese landen, gaat samenwerken met GetYourGuide, het boekingsplatform voor toeristische activiteiten. De integratie van het aanbod van GetYourGuide in de Interrail-app en -website geeft Interrail-klanten toegang tot meer dan 17.000 tours en excursies in Europa tegen gereduceerd tarief.

Het aanbod van GetYourGuide is te boeken vanaf het moment dat klanten hun Interrailpas hebben besteld op Interrail.eu of de Inter Rail Planner-app. Dat kan ook ter plaatse worden gedaan: voor de meeste tours en bezienswaardigheden zijn papierloze entreebewijzen verkrijgbaar, zodat gebruikers simpelweg een QR-code op hun smartphone kunnen laten scannen.

Reden voor de samenwerking is volgens Interrail dat het de reiservaring van klanten verbetert. De treinpasverkoper wil een rol spelen van de planningsfase van de reis tot de activiteiten die worden ondernomen op de bestemming.

Eerder liet Eurail, waar Interrail onder valt, al weten hard te werken aan de mobiele beleving. Er komt een nieuwe app, die niet alleen is gericht op het geven van reisinformatie. De nieuwe versie moet reizigers ook met andere zaken helpen, bijvoorbeeld door inspiratie te geven over treinroutes, toeristische informatie te geven en activiteiten en hotels onder de aandacht te brengen in samenwerking met partners. De samenwerking met GetYourGuide is de eerste zichtbare stap in het waarmaken van deze strategie.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond