Deel dit artikel
-

Ex Machina neemt belang in Angry Bytes

Technologiebedrijf Ex Machina neemt een belang in Angry Bytes uit Hilversum. De Amsterdammers willen de contentspecialist internationaal helpen groeien.

De bedrijven maken de investering later vandaag bekend zonder nadere financiële details vrij te geven. Ex Machina Group en Angry Bytes werkten in verleden meerdere malen samen in gedeelde projecten bij klanten uit de mediawereld. Die relatie krijgt met de investering een vaster karakter.

De investering zal worden gebruikt om het engineeringteam van Angry Bytes te laten groeien en om te investeren in nieuwe technologieën voor tv en interactieve online videoconcepten en -oplossingen. Tot op heden richtte Angry Bytes zich enkel op de Nederlandse markt. Ex Machina gaat helpen bij de internationalisering via zijn eigen netwerk.

Angry Bytes richt zich op oplossingen voor contentbeheer en begeleidende apps voor tv en online video. De ABC Manager van het Hilversumse bedrijf is bekend media-CMS dat wordt gebruikt door verschillende grote tv-, radio- en online mediabedrijven.

Het klantenbestand van Ex Machina Group betreft onder meer Red Bull, NBC, Twitch, RTL, EA, Sony Pictures Television, Talpa Media en WinView.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond