Deel dit artikel
-

Geert Rietbergen verlaat Emakina Groep

Met directe ingang is Geert Rietbergen gestopt bij Emakina Groep. De Executive Vice President was binnen het bureaunetwerk sinds 2017 verantwoordelijk voor de overnames.

Onder de huidige omstandigheden staan de acquisitieactiviteiten op een laag pitje hetgeen een mooi moment was om afscheid te nemen, aldus de ondernemer in een persverklaring.

‘De komende tijd zullen de kaarten weer opnieuw geschud worden. Dan wil ik graag klaar zijn om nieuwe activiteiten te ontplooien. ‘Purpose driven activiteiten’ die passen binnen en invulling geven aan de herijkte waarden van onze maatschappij”, aldus Rietbergen.

Geert Rietbergen was mede-oprichter en CEO van Suntzu hetgeen hij in 2007 verkocht aan Emakina Group. In 2012 kwam hij terug als Managing Director, nam de bureaus Merge Media & Relephant over en smeedde het tot het huidige Emakina.NL.

Vanaf 2017 was hij verantwoordelijk voor de uitbouw van de groep in onder andere Azië. Momenteel heeft Emakina Groep ongeveer 1.000 medewerkers waarvan tweehonderd in Azië werkzaam zijn.

De organisatie boekte in 2019 een omzet van 96,6 miljoen euro (+4,6%), zo maakte het vrijdag bekend. Netto schreef het een verlies van 71.000 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond