Deel dit artikel
-

Groter scherm vaak reden om van smartphone te veranderen

Het schermformaat is de belangrijkste overweging om van smartphone te veranderen. Dat blijkt uit onderzoek van Kantar Worldpanel onder Europese smartphone-bezitters.

De iPhone blijft, in elk geval tot de aanstaande iPhone 6 (met 4,7 en 5,5 inch scherm), achterlopen op grootformaat smartphones van Samsung, LG en HTC. Consumenten die hun iPhone willen inruilen voor een ander merk noemen het grotere scherm als belangrijkste reden om te switchen.

Toch geldt dat maar voor een deel van de iPhonegebruikers. Een niet onaanzienlijk deel heeft andere redenen om vast te houden aan de iPhone. De iPhone 5s en iPhone 5c waren in mei de best verkopende smartphones.

Deel dit bericht

4 Reacties

Daniel

Zo zie je maar weer: size does matter! 😉

Michael

Niet altijd, aangezien tegenwoordig de “Mini” smartphones erg in trek zijn. Deze toestellen hebben toch vaak een beduidend minder groot beeldscherm..

Mar

Waren de eerste smartphones groot geweest, dan wilde nu iedereen een kleine. Mensen willen altijd het andere. Geldt voor gadgets, tv’s, politieke partijen, beroemdheden, dieten en trainingsprogramma’s.

Jeffreson

Komt er ook een mini variant van de Samsung Galaxy s6?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond