Deel dit artikel
-

Handmatig crediteren van retouren met plug-in verleden tijd

Nic. Oud lanceert een zogenoemd return to refund plug-in die het retourproces voor webwinkeliers sneller maakt. Retouren worden automatisch verwerkt en terugbetaald in het e-commerceplatform Magento. Het handmatig crediteren behoort hiermee voor webwinkels aangesloten bij Nic. Oud tot de verleden tijd.

De vele handmatige administratieve handelingen bij retourneren zijn vaak een tijdrovende bezigheid. Per dag is een middelgrote webshop met een relatief hoog retourpercentage, vaak in fashion, fulltime bezig met het ontvangen, verwerken en het terugbetalen van retourzendingen.

Dankzij de nieuwe plug-in wordt de tijdsbesteding voor de klantenservice-medewerker teruggebracht naar 20 minuten per dag. Naast de tijdswinst voor de webwinkel, betekent dit voor consumenten een snellere ontvangst van de creditnota en terugbetaling van het aankoopbedrag. De condities van de retourtermijn, administratiekosten en wel of niet automatisch terugbetalen kunnen vooraf worden ingesteld en in een dashboard zijn alle retouren te monitoren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond