Deel dit artikel
-

KPMG lanceert innovatieplatform voor ondernemingen

KPMG gaat grote ondernemingen helpen om actiever en effectiever te innoveren. Hiertoe introduceert het advieskantoor een platform dat bedrijven bijstaat om het vernieuwingsproces binnen de organisatie verder gestalte te geven.

Met het platform speelt KPMG naar eigen zeggen in op de groeiende vraag naar kennis van en ervaring met het realiseren van innovatie. Het geeft richting aan de strategie die de bedrijven zouden kunnen hanteren en verschaft inzicht in de vormen van samenwerking die zij bijvoorbeeld met startups kunnen opzetten. Verder biedt het platform bedrijven inzicht in de mogelijkheden om vernieuwing te realiseren door kennis en inzicht van medewerkers, partners en klanten beter te mobiliseren en te bundelen.

Startups spelen een steeds grotere rol in het vernieuwingsproces. Zij vormen een bron van creativiteit, inspiratie en waardecreatie en zijn dan ook in staat om innovatie binnen grote bedrijven een enorme boost te geven. Startups werken bovendien graag samen met grote bedrijven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond