Deel dit artikel
-

Maaltijdbezorger stort zich op brood

Een Haarlemse ondernemer lanceert Bready, een onlinedienst die dagelijks vers brood aan de voordeur brengt. De startup noemt zich de ‘Deliveroo van de ochtend’.

Omdat niemand zit te wachten op een ‘diepgevroren boterham om half 8’, garandeert Bready ‘kraakvers brood aan je voordeur’. Zonder abonnement en afrekenen gebeurt wekelijks en achteraf.

Het oorspronkelijke idee voor Bready komt van serie-ondernemer Erwin Miedema. Die zag dat er ’s ochtends nauwelijks werd bezorgd. Vanaf augustus is Bready – in samenwerking met Jungle Minds – gestart met het uitdenken en bouwen van Bready.

Bready werkt met een eigen netwerk van depots en fietsbezorgers. De eigen ontwikkelde applicatie verdeelt alle bestellingen over de verschillende bezorgroutes.

Vooralsnog bezorgt Bready alleen in Haarlem, als dat naar wens verloopt, worden andere steden toegevoegd.

Dit bericht is 7 keer gedeeld

2 Reacties

Frank

“Omdat niemand zit te wachten op een ‘diepgevroren boterham om half 8’”

Tip: de vorige avond alvast een paar sneetjes uit de diepvries halen… LOL!

Nee, serieus. Is hier echt vraag naar? Wat een wereld…

John

Grappig dat de lokale bakker in Haarlem dit ook geprobeerd heeft alleen er mee gestopt is aangezien er te weinig klandizie was. Ook businessmodel lijkt me opmerkelijk, voor 1 euro een brood bezorgen en geen besteldrempel. Heeft dit eigenlijk überhaupt voldoende nieuwswaarde voor emerce? Als een lokale supermarkt een busje koopt en bij klanten gaat leveren, dan is dat toch ook geen emerce waardig nieuws?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond