Deel dit artikel
-

Miljoen groeigeld voor startup marketingtechnologie Crobox

Het Nederlandse technologiebedrijf Crobox heeft 1,1 miljoen euro venture capital opgehaald om zijn groei te versnellen en product door te ontwikkelen.

Naast een groep angel investors staken ook Keadyn, dat de ronde leidt, en VenTech een bedrag in de twee jaar oude onderneming.

Crobox rekent onder meer T-Mobile, Rakuten en Under Armour tot zijn klantenkring. Het bedrijf levert een persuasionprofilingtechnologie die grote e-commercemerken helpt het koopgedrag van hun online bezoekers te beïnvloeden. Door een combinatie van machine learning en psychologie is de technologie in staat consumenten beslissingen te beïnvloeden.

Deel dit bericht

4 Reacties

piet

Kennelijk staat diversiteit staat niet zo hoog op de agenda van de founders.
Ik zou me schamen op zo’n foto.

Eva

@ Piet ik zou me vooral schamen voor het plaatsen van zo’n opmerking. De diversiteit hangt volgens jou af van iets wat op een onduidelijke foto (die blijkbaar op een beetje een grauwe dag genomen is), te zien is. Deze mannen hebben wat moois neergezet!! Vandaar de investering!! Dat geld hebben ze niet gekregen omdat ze allemaal maar een en hetzelfde ding kunnen. Jij kijkt blijkbaar alleen maar naar de buitenste 2mm van iemand, en je zou dus apetrots moeten zijn om op zo’n foto te mogen staan. Tussen mensen die door een stuk kennis en kunde zijn gekomen waar ze staan. Enne… als je goed kijkt zijn ze ook nog eens heel verschillend aan de buitenkant!

Rob

Waar hecht jij het meeste waarde aan Piet? Had je er graag tussen willen staan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond