Deel dit artikel
-

Nederlandse start-up introduceert genenpaspoort-app

De Nederlandse start-up iGene introduceert het iGene Paspoort, naar eigen zeggen de eerste genenpaspoortapp met een persoonlijk leefstijladvies op basis van iemands DNA-profiel.

Die genetische aanleg wordt weer bepaald aan de hand van een DNA-analyse van de wangslijm. Daarvoor kan men bij iGene een DNA-kit bestellen.

Het iGene Paspoort was dit voorjaar al klaar voor lancering, maar initiatiefnemer Roy Haan Haan besloot nog even de tijd nemen om alles te perfectioneren.

Het verschijnsel van een persoonlijk genenpaspoort is op zichzelf niet nieuw. Er zijn wereldwijd verschillende partijen die dit aanbieden, met name in de Verenigde Staten.

De ontwikkeling van het iGene Paspoort is mede gefinancierd met behulp van informal investors. Op dit moment voert iGene gesprekken met nieuwe partijen over vervolginvesteringen. Begin komend jaar staat de lancering in Duitsland gepland.

Dit bericht is 18 keer gedeeld

1 Reactie

HRK

Gelukkig is het mogelijk je DNA te beïnvloeden. Een paspoort geeft dus niet meer dan een momentopname. Je lichaam bezit de kracht alles aan te passen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond