Deel dit artikel
-

Paul Nijhof directeur e-commerce 3SI

Paul Nijhof, de voormalige CEO van RFS Holland Holding (Wehkamp.nl, Create2Fit en Fonq.nl), gaat vanaf 1 januari aan de slag voor de e-commerceafdeling van het Franse 3SI, onderdeel van postorderbedrijf Otto Group.

3SI staat voor 3 Suisses International en heeft een online omzet van 1,22 miljard euro. De activiteiten (onder meer Excédence, Helline, LeChouchou, Magnet, Saint Brice, Unigro, Venca, Vitrine Magique, Witt International en CitéNumérique) concentreren zich vooral in Frankrijk, België, Duitsland en Spanje.

De Otto Group neemt 3SI per 1 januari over. Denis Terrien wordt dan bestuursvoorzitter.

Nijhof maakte zijn vertrek bij RFS Holland in mei bekend. Hij (1965) begon zijn loopbaan bij Hoogovens, kwam terecht bij Nuon en stapte in 2000 over naar Wehkamp, waarvan hij in 2007 CEO werd.

Deel dit bericht

2 Reacties

Paul Haarman

Mooi bedrijf, vele kansen om te benutten. Ik wens je daar veel succes Paul. Toch kan ik het niet laten om me af te vragen of je hiermee niet direct de concurrentie met Wehkamp aangaat (zelfde doelgroep, in belangrijke segmenten hetzelfde productaanbod). Als je dat mag is dat natuurlijk prima en ik heb me daar niet mee te bemoeien, maar het verbaast me gewoon. Kun je daar je licht opwerpen?

Sam

Jammer dat 3suisses niet in Nederland levert. Of komt daar weer verandering in nu Nijhof aan het roer komt? Ik hoop het, want ze hebben erg leuke producten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond