Deel dit artikel
-

Relay42 opent Engels kantoor in hartje Londen

Datamanagementspecialist Relay42 uit Amsterdam opent een kantoor in Londen om aan de groeiende vraag van buitenlandse klanten te kunnen voldoen.

Onlangs opende directeur en oprichter Tomas Salfischberger zijn eerste buitenlandse kantoor. Dat is zo recent dat de nieuwe managing director Chris Bourke nog pendelt naar het Nederlandse hoofdkantoor om zich in te werken.

De startup vestigt zich aan Oxford Street in het pand van het bedrijf waarmee het pas een strategische samenwerking afsloot, Essence. Dat is een van de grote digitale bureaus in Engeland dat klanten bedient als Amazon, Google en Netflix.

Veel bedrijven verzamelen informatie over hun klanten, maar benutten die data niet optimaal in de marketingstrategie. Relay42 helpt zijn klanten met hun datastrategie, het opbouwen en uitbaten hiervan, en het kiezen van bijpassende technische systemen. Dit resulteert vaak in datagedreven klantcontactcampagnes via meerdere kanalen simultaan. Tot de klantenkring behoren onder meer: KLM, Ziggo, Ranstad en Nuon.

Relay42 sprak afgelopen maanden met verscheidene investeerders die het bedrijf kunnen helpen de verdere internationale groei te realiseren.

Begin september treedt Jurrian Elekan aan bij het bedrijf aan de Meeuwenlaan als directeur Verkoop. Elekan is afkomstig van de online tak van UPC.

Relay42 is opgericht in 2010 door Tomas Salfischberger en Koen Bos met hulp van leden van het management van Netsociety.

Foto: Chris Sampson (cc)

Deel dit bericht

5 Reacties

Leonard Wolters

Wat fijn om te horen dat er een Amsterdams bedrijf de UK markt gaat bestieren. Niets anders dan succes gewenst! Go go go 😉

Youri de Jong

Gefeliciteerd! Logische stap voor de mooie technologie die jullie bieden!

Tomas Salfischberger

Bedankt Leonard en Youri, we hebben er enorm zin in!

Rodger

Goed om te lezen. Gefeliciteerd met deze stap en succes!

Serge de Klerk

Good busy hoor! Succes daar.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond