Deel dit artikel
-

TheOne lanceert online adviesdienst voor coaches

TheOne, het voormalige Zweedse moederbedrijf van Kijkshop, heeft een nieuwe formule Calltheone.com gelanceerd. Via deze videodienst kunnen allerlei experts advies geven. Klanten betalen per minuut.

‘Ben jij de ONE die altijd op de verkeerde plek komt, weet je niet hoe je je fiets moet repareren of heb je gewoon hulp nodig met je garderobe? Gewoon hulp vinden van een afstand en betaal per minuut’, adverteert de nieuwe site, waarvoor iedereen zich kan opgeven: coaches, loodgieters, locatieverkenners of juridisch adviseurs.

De eerste minuut is gratis. Mocht er dan geen match zijn, dan kan een volgende adviseur worden geraadpleegd. TheOne maakt zelf geen selectie van de adviseurs.

Ook bedrijven zijn beschikbaar voor het platform. Een van de eerste partners is MyCom, dat ook buiten de kantooruren experts klaar heeft staan.

Het idee voor de site is deels ontleend aan KijkBijMij, een sociaal platform voor advies bij aankopen. KijkBijMij is ooit opgezet om de kwakkelende retailer Kijkshop uit het slop te halen. Dat is niet gelukt en Kijkshop werd failliet verklaard. De Zweedse moedermaatschappij heeft toen besloten om KijkBijMij als zelfstandige entiteit voort te zetten. De site verdween enige tijd uit de lucht, maar keerde eerder dit jaar terug.

De ontwikkeling van Calltheone.com, die ook als app beschikbaar is, heeft iets van twee jaar geduurd.

Deel dit bericht

3 Reacties

wouter

hoe staat t met kijkbijmij trouwens? Volgens mij behoorlijk droevig. Typisch project door mensen die weinig visie hebben behalve tunnelvisie op t eigen idee. Kan me niet voorstellen dat de investeerders erg blij zijn

Richard - Droevig

Kijkbijmij is een groot fiasco geworden.
Gingen voor 300000 adviseurs (later afgezakt naar 100000)
Komen enkel tot circa 60 stuks.
Veelal medewerkers, testers en 1 ” lolbroek” die zich vaak meerdere keren als adviseur opgegeven heeft.
Lekkere investering!

Teus - Kijkbijmij

Heb even een kijkje genomen op deze website .
Klopt maar weinig adviseurs te bekennen.
En die Lennard is inderdaad een hele aparte en vreemde vogel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond