Deel dit artikel
-

Tinker sluit overeenkomst met vakantieorganisaties

Online taxiservice Tinker heeft samenwerkingsovereenkomsten gesloten met TUI Nederland en de Sundio group. Deze twee spelers in de Nederlandse reiswereld bieden voortaan voordelige taxiritten aan van en naar luchthavens via het boekingssysteem van Tinker.

Tinker verwacht minimaal tien procent van het vervoer naar luchthavens voor Tui en Sundio op zich te mogen nemen: een totaal van 540.000 ritten. TUI Nederland, bekend van Arke en Holland International, en de Sundio Groep, die Sunweb en Jiba als merken voert, zijn goed voor respectievelijk 1,5 miljoen en 1,2 miljoen vakanties per jaar.  De samenwerking volgt op een eerdere vergelijkbare partnership met D-reizen.

Inmiddels heeft Tinker al ruim 90.000 passagiers vervoerd en verwacht dit jaar ruim de 150.000 te passeren. Met de nieuwe partners en de toenemende zelfstandig geboekte ritten verwacht het bedrijf in 2015 600.000 passagiers van dienst te kunnen zijn.

Deel dit bericht

2 Reacties

Olaf

Het voordeel voor Tinker is duidelijk: is er ook inzicht welk voordeel deze vakantieorganisaties hebben bij deze overeenkomst ? Zou een mooie aanvulling op dit artikel zijn…

Cees de Wildt

Beste Olaf,

Het voordeel voor reisorganisaties is dat ze een aanvullende service kunnen bieden naast hun eigen reisproduct. Hierdoor wordt de reiziger nog beter bediend en wordt het vakantieproduct nog kwalitatiever. Hierbij neem Tinker de reisorganisatie het werk uit handen door de ondersteuning van een boekingsplatform voor Resellers en een ondersteunende customer service.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond