Deel dit artikel
-

Tom Konings naar M2Mobi

Met de aanstelling van Tom Konings krijgt de mobiele bouwer M2Mobi zijn eerste Creative Consultant in huis. Het bedrijf wil techniek en functioneel c.q. optimaal design dichter bij elkaar brengen in al zijn werk.

Konings is afkomstig van Mirabeau, waar hij werkte voor klanten als Moneyou, Theodoor Giissen, het Kadaster en het gemeentelijk vervoersbedrijf uit Amsterdam GVB.

De Creative Consultant moet de brug vormen tussen het ontwikkelteam aan de ene kant en het designteam aan de andere. Concreet brengt hij kennis in over zaken als bruikbaarheidsonderzoek, conversie-optimalisatie en datagedreven marketing. Met deze techniek wil M2Mobi zijn mobiele apps, zoals die van Schiphol, over de hele linie beter maken,

Design en techniek worden niet zelden als twee aparte processen in ontwerptrajecten gezien. De voorlopers in mobiel design echter weten dat die twee juist hand in hand gaan. Design is een functionele laag rondom een toepassing die in een gegeven context het juiste functie naar voren brengt.

Directeur Michiel Munneke van M2Mobi: “Door de inzet van Tom gaan we business, techniek en eindgebruikers nog dichter bij elkaar brengen. Zijn creativiteit helpt ons met het blijven voorop lopen op het gebied van app-ontwikkeling.”

Foto: Vernon Chan (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond