Deel dit artikel
-

UNICEF Nederland, Leen Bakker, T-Mobile en Happy Horizon winnaars EMAS Awards 2022

De winnaars van de DDMA EMAS Awards ((voorheen de E-mail Awards) zijn bekend. UNICEF won in de categorie Optimization en Leen Bakker sleepte de winst in de wacht in de categorie Innovation. In de categorie Design trok T-Mobile de meeste stemmen. In de Battle of the Agencies, met Air Miles dit jaar als opdrachtgever, trok Happy Horizon aan het langste eind.

Met de vernieuwing van hun jaarlijkse Wintercampagne sleepte UNICEF de allereerste EMAS Award in de categorie Optimization in de wacht. De campagne bestaat al een tijdje, maar is dit jaar geoptimaliseerd. In 2021 was het doel om een bepaalde omzet te behalen door middel van de verkoop van zoveel mogelijk pakjes.

Meubelgigant Leen Bakker sleepte de winst in de wacht in de categorie Innovation. Met hun campagne wisten zij de stijlvoorkeur van nieuwe én bestaande klanten te achterhalen. Door hun producten te classificeren konden ze hun aanbod voorleggen aan een relevante doelgroep.

Als laatste streden 100%EMAIL, Happy Horizon en Yellowgrape om de titel in de Battle of the Agencies. De drie bureaus ontwikkelden een e-mailcampagne voor Air Miles. De opdracht: een EDM (Electronic Direct Mail) met een specifieke, tijdelijke aanbieding in combinatie met reguliere aanbiedingen met als doel een hogere conversie en versnelling in spaar- en inwisselgedrag onder een jongere doelgroep (25-45 jaar). Happy Horizon kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond