Deel dit artikel
-

Wehkamp mag Kleertjes.com overnemen

Wehkamp mag Kleertjes.com overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, vindt de toezichthouder.

Een vergunning voor de overname is volgens ACM niet nodig. De ACM heeft geen reden om aan te nemen dat de voorgenomen concentratie de daadwerkelijke mededinging op de Nederlandse markt of een deel daarvan op significante wijze zou kunnen belemmeren.

Wehkamp maakte het voornemen om zijn concurrent over te nemen eind juli bekend. In de afgelopen 18 jaar is kleertjes.com uitgegroeid tot een van de grootste kinderkleding retailers in Nederland, met 400 personeelsleden.

De bedrijven worden niet (meteen) samengevoegd.
kleertjes.com behoudt zijn merkidentiteit, maar klanten zullen geleidelijk wel snellere leveringen, latere besteltijden, aanvullende assortimenten en een verbeterde website-ervaring zien.

Na de overname is Wehkamp van plan haar expertise in e-commercetechnologie, fulfilment en assortimentssamenstelling in te zetten om de activiteiten van kleertjes.com verder te versterken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond