Deel dit artikel
-

Zakelijke Facebook binnen enkele maanden live

De zakelijke versie van Facebook, At Work, gaat binnen enkele maanden live. Dat schrijft Reuters.

De dienst verschilt uiterlijk maar weinig van de reguliere Facebook: er is een tijdlijn met nieuws, er kunnen likes worden gegeven, en berichten worden uitgewisseld. Alleen games kunnen niet in de At Work omgeving worden gespeeld.

95 procent van wat voor Facebook is ontwikkeld werkt ook voor At Work, zegt Julien Codorniou van Facebook tegen Reuters. Wel zijn er allerlei extra diensten zoals beveiliging.

At Work wordt nu al een jaar getest door een selecte groep bedrijven, waaronder Heineken, Royal Bank of Scotland en Stella and Dot, maar zal uiteindelijk voor alle bedrijven worden opengesteld. De basisdienst is gratis, voor premiumdiensten als analytics en klantondersteuning moet een paar dollar extra worden betaald.

Facebook krijgt in 2016 al meteen concurrentie van Slack. De samenwerkingsapp komt volgend jaar met een enterpriseversie die eigenlijk al dit jaar gelanceerd had moeten worden. Ook hier gaat het om extra beveiliging en uitgebreider IT-beheer.

Slack zag het aantal gebruikers het afgelopen jaar vertienvoudigen en heeft er inmiddels 1,25 miljoen, waaronder teams van Samsung, eBay, Pinterest en zelfs het Amerikaanse Department of State.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond