-

De internationale groeiambities van scale-up Blanco

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Bernadette Wijnings werd recent co-CEO van Blanco, scale-up in de financiële sector. Zij heeft als taak het binnenhalen van nieuwe investeerders om zo internationaal door te groeien.

In deze video vertelt Bernadette hoe ze dat voor elkaar denkt te krijgen. Blanco is opgericht in 2015 en ontwikkelt technologie voor vermogensbeheerders die aan de achterkant hun complete traject automatiseren. Ook leveren ze KYC-oplossingen. De oplossingen van Blanco worden al gebruikt door 148 financiële instellingen in zes Europese landen.

Blanco is daarnaast initiatiefnemer van Knox, een coöperatie van en voor vermogensbeheerders. Knox fungeert als de eigen depotbank van vermogensbeheerders, als tegenhanger van bijvoorbeeld BinckBank (waar Bernadette en haar co-founder Joost niet toevallig hun roots hebben liggen). Inmiddels zijn 25 onafhankelijke vermogensbeheerders lid van Knox. Bernadette is trouwens finalist in de prestigieuze EY Entrepreneur of the Year verkiezing, in de categorie Emerging.

Spreker: Bernadette Wijnings (Co-CEO, Blanco Fintech)

Collectie: Emerce Financials

Host: Eric van Hall

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond