-

Een start-up opzetten in een corporate omgeving

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

 

Binnen een grote corporate omgeving een start-up beginnen en succesvol maken is geen sinecure. Welke uitdagingen kom  je tegen en hoe pak je het aan?

Een nieuw bedrijf starten om een markt te veroveren is al niet makkelijk, maar vanuit een organisatie als de NCOI Groep, de grootste opleidingsholding van Nederland, een regelrechte uitdaging. Tom Bos deed het twee keer, met Online Academy en opleiding.nl.

Tom Bos is binnen de NCOI Groep algemeen directeur van Online Academy, een SaaS scale-up in online leren, gestart in 2016. Via dit platform kunnen medewerkers onbeperkt online trainingen volgen. Ze hebben keuze uit meer dan 190 hoogwaardige trainingen van erkende opleiders. Het platform biedt opleidingen volgens de 10-minuten-methode, waarbij er elke dag in korte blokken wordt geleerd, waardoor de trainingen effectiever zijn met een hoger slagingspercentage tot gevolg. In deze Talk neemt Bos je mee in hoe het klein en simpel begon en deelt hij zijn ervaringen en inzichten.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar RTV Media)

Spreker: Tom Bos (algemeen directeur van Online Academy, onderdeel van NCOI Groep)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond