-

Hoe en waarom ‘open hiring’ een antwoord kan zijn op de krapte op de arbeidsmarkt

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Experimenten met ‘unbiased’ werven of AI de eerste selectie laten doen, zijn volop gaande. Een experiment dat veel spannender is, is ‘open hiring’. Hoe werkt het en wat zijn de ervaringen?

In deze video vertelt Dirck Slabbekoorn, filiaalmanager van een Rotterdamse supermarkt, over open hiring. Hierbij neem je de eerste op de lijst aan, op basis van een kennismakingsgesprek en richtinggevende voorwaarden, en leer je de sollicitant kennen op de werkplek. Hij werkt nu een aantal jaar zo en deelt zijn inzichten en lessen.

Hij vertelt welk inzicht hem hiertoe bracht, wat het betekent voor ‘zijn’ supermarkt en de supermarkten in de buurt en hoe ook andersoortige organisaties zo zouden kunnen werken. Vind inspiratie voor ‘anders’ werven en ga zo op zoek naar die gouden werknemers in een overspannen arbeidsmarkt.

Spreker: Dirck Slabbekoorn (Filiaalmanager bij Jumbo, Adviesraad Voorgoed Agency, Spreker)

Collection: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond