-

People, Platform, Proces: inzichten voor het opzetten van een experiment-gedreven cultuur

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor LevelUp. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met LevelUp’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Conversie-optimalisatie (CRO) kan eigenlijk niet meer zonder de inrichting van een experiment-gedreven cultuur. Hoe pak je dat aan?

De tijd dat CRO alleen in een hoek van de organisatie gebeurt, ligt achter ons. Experimenteren is voor het hele bedrijf van groot belang. Welke stappen moet je nemen op bedrijfs-, technisch en menselijk vlak om te groeien naar een volwassen en echt succesvolle ‘culture of experimentation’? En welke belemmeringen kun je tegenkomen, en hoe weer je je hiertegen?

In deze video geven Maurice Beerthuyzen en Mark de Winter (ClickValue) je tips voor het opzetten van een experiment-gedreven cultuur. Zij geven antwoord op zowel people-, platform- als proces-vragen. Zo wordt er stilgestaan bij de adoptie van een experiment gedreven werkwijze en vertellen zij welke skillset jouw team nodig heeft bij opschalen. Verder zoomen ze in op het opschalen van je CRO-programma en vertellen ze hoe je overzicht houdt. Tot slot behandelen ze veelbelovende tools.


Sprekers:
Maurice Beerthuyzen (Managing Consultant bij ClickValue) en Mark de Winter (Managing Consultant bij ClickValue)

Collectie: Emerce Conversion 2021

Host: Ronald ter Voert

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond