Industry Wire

Geplaatst door MatchingWings

SEED INVESTERING IN CONSENT.IO DOOR ANGEL INVESTMENT TOUR INVESTEERDERS

Vandaag heeft in het startup-epicenter Amsterdam de Nederlandse consumenten data analyse startup consent.io de contracten voor een Seed financiering van 300,000 euro getekend met investeerders van de Angel Investment Tour.

De Angel Investment Tour (georganiseerd door MatchingWings en gecoördineerd door Irma Borst) professionaliseert individuele Nederlandse angel investeerders door praktijkgerichte trainingen te geven. Het programma startte in april dit jaar. De 20 deelnemende investeerders hebben meer dan 20 startups geëvalueerd, resulterend in de beslissing om meerdere startups te financieren. Consent.io is de winnaar van de Angel Investor Tour investering van €100,000 en verkreeg €200,000 extra investeringen van een meerderheid van de angels. Na positieve feedback van zowel de investeerders als startups, groeit het programma en worden twee nieuwe edities na de zomer georganiseerd.

Consent.io heeft als doel de publieke opinie te democratiseren door technologie en transparantie in te zetten op marktonderzoek. Het team van 8 internationale software engineers en ondernemers heeft een Nederlandse BV opgericht na een initiele investering in oktober 2017 door ColliderNL – een nieuwe accelerator programma gericht op marketing & advertising innovaties. Consent.io streeft er naar de brug te slaan tussen consumenten en grote bedrijven door transparente data uitwisseling rond bewuste, real-time consumenten feedback te faciliteren.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht