Deel dit artikel
-

Nieuwe bureau We Are Free Agents voor videostrategie

Patrick Alders en Jochem de Jong beginnen 1 oktober het bureau We Are Free Agents. Beiden zeggen de strategie aan te willen scherpen voor organisaties die videocontent als product overwegen.

Alders komt van Viacom International Media Networks Noord-Europa. Als commercieel eindverantwoordelijke heeft hij de mediasales van de groep (Comedy Central, MTV, Paramount & Nickelodeon) gereorganiseerd en ondergebracht bij nieuwe joint ventures en agentschappen. Eerder was hij verantwoordelijk voor introductie en groei van Nickelodeon in Noord Europa en werkte hij als Strategy Director bij Universal Media op klanten als Coca-Cola, L’Oréal, Disney en InBev.

De Jong (foto) komt van Discovery Networks Europe, waar hij als Algemeen Directeur verantwoordelijk was voor de Benelux regio. Daarnaast lanceerde het mediabedrijf Discovery Channel Vlaanderen, TLC Nederland, ID Nederland en Discovery Magazine. Daarvoor was De Jong tot 2007 bij MTV Networks Benelux verantwoordelijk voor distributie, pers & communicatie, public affairs en digital media.

Beide ondernemers stonden eerder aan de wieg van Branddeli, waarmee Discovery Networks en Viacom voor het eerst ter wereld een joint venture voor mediasales konden opzetten.

‘Ooit was er TV, nu is er videochaos. Wij gaan in deze chaos voor opdrachtgevers op missie om koers te bepalen en kansen te vinden’, zegt het bedrijf op zijn site.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond