-

Zo maak je je site sneller (infographic)

Trage websites krijgen bij Google tegenwoordig een lagere positie in de zoekresultaten, dus een snellere site wordt van levensbelang. Oorzaken voor een trage site zijn doorgaans te grote plaatjes, trage servers, thema’s en plugins. Alle oorzaken op een rij, en de oplossing erbij.

How-to-Improve-Your-Website-Speed-Infographic_png

Deel dit bericht

2 Reacties

Malu

Fijne tips! Vooral die van de afbeeldingen, eigenlijk nooit eerder aan gedacht dat die wel eens langer duren om te laden…

MaluSwartjes.com | Fashion, Beauty, DIY & More.

Eric van Schouwenburg

Laadsnelheid is een belangrijke factor die meetelt voor de positie in de zoekresultaten. Deze infographic is dan ook zeer waardevol als je met laadsnelheid aan de gang gaat. Hou echter wel altijd het doel van de website in de gaten. Zorg er voor dat de optimalisatie die je doorvoert de doelen van de website ondersteunen. Breng balans aan in de techniek, content en design. Veel en mooi beeldmateriaal is bijvoorbeeld belangrijker voor een website van een kunstenaar, terwijl een website van een tandartsenpraktijk het doel kan hebben om cliënten beter te faciliteren in het maken van een afspraak voor een periodieke controle.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond