-

Hoe zorgplatform Quli de kwaliteit van het leven verbetert

Quli staat voor quality of life en is een nieuw zorgplatform dat mensen samen redzaam maakt in gezondheid en zorg. “We zorgen ervoor dat mensen weer de regie terugkrijgen over hun eigen leven”, vertelt Dirk Jan van der Pol van Quli.

“Met Quli kun je elkaar helpen met het invullen van een zorgvraag. Dat kan vervolgens door een professional geleverd worden maar in sommige gevallen ook door mensen om jou heen”, legt Van der Pol uit. “Wanneer je net naar de dokter bent geweest en je krijgt nieuwe informatie, dan kun je dat op een makkelijke manier delen met familie, vrienden en mantelzorgers. Die kunnen jou vervolgens weer helpen met die informatie of dat ziek zijn.”

Wearables en zelfmeetplatform

Quli heeft nu meer dan 5000 actieve gebruikers: “De ambitie is om eind dit jaar op 50.000 te komen en in april 2016 op 500.000 gebruikers. De 50.000 gaan we bereiken over de as van zorgorganisaties. We gaan dit jaar de kanteling maken van zorgplatform naar consumentenplatform”, legt Van der Pol uit. “We gaan ons richten op het zelf meten. We komen dit jaar uit met een zelfmeetplatform onder Quli. Je kan jezelf dan meten met wearables zoals bijvoorbeeld Fitbit, maar ook met professionele medisch gevalideerde sensoren. De toekomst voor Quli is dat het systeem jou adviezen gaat geven op basis van die meetgegevens.”

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond