-

Koeriersplatform Saddl: ‘We leveren binnen een uur’

Startup Saddl draait het pickup proces om: “We leveren binnen een uur”, vertelt co-founder George Ankomah van Saddl. “We zijn de schakel tussen de verzender van het pakketje en de ontvanger. Er zijn veel koeriers die niet volledig gevuld zijn. Als de verzending bij een gebundeld platform als Saddl plaatsvindt, dan kan het goedkoper en is er ook controle over de levertijd en leverwijze.”

Distributie gebeurt vooral vanuit de winkels: “Als je in Amsterdam woont en in Amsterdam bestelt, waarom zou je het dan niet vanuit de vestiging Amsterdam laten komen?” Het is vergelijkbaar met Shuttle van eBay, legt Ankomah uit: “Ja, in Amerika zijn hier nu zeker tien partijen bezig. Hier in West-Europa moeten wij die slag nog maken. Het is ook niet een op een kopieerbaar, maar wij maken wel dezelfde belofte: zo snel mogelijk bij je thuis of op het moment van keuze.”

“We zijn nu in Rotterdam live, een aantal winkels maken nu gebruik van ons.”Wanneer in heel Nederland? “In principe zijn we operationeel klaar, het grootste doel is nu een grote landelijke retailer aansluiten.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond