-

YouTube-expert Jelmer Wind: Wat is de geheime formule voor een succesvolle YouTube-strategie voor merken?

YouTube Service Company 5PM helpt merken succesvol gebruik te maken van YouTube. De organisatie streeft naar meer views, langere kijktijd, hogere advertentieomzet, kwalitatieve leads en 100 procent conversies. Hoe zorgt 5PM ervoor dat de video-content van haar klanten niet verdwijnt in het grote spinnenweb van YouTube? Wij gingen in gesprek met mede-oprichter van 5PM: Jelmer Wind.

Jelmer Wind startte in 2018 samen met Tom Schoufs 5PM, een YouTube Services Company. Tom werkte als Head of Content & Channels voor RTL MCN en is een van de bedenkers van het populaire YouTube-kanaal Concentrate. Daarvoor was hij Development Manager voor RTL 5, 7 en 8 en heeft hij gewerkt voor de start-ups PolarSteps, JobBrokers en CompanySpot.

YouTube is het grootste online videoplatform ter wereld. Gebruikers zijn dagelijks goed voor meer dan 1 miljard uur aan videoconsumptie. YouTube is onmisbaar in je marketingstrategie, want video wint het van blogs en YouTube wint het van tv. Toch worstelen merken vaak nog met de vraag hoe YouTube effectief ingezet kan worden. Hoe haal je als merk het meeste uit de mogelijkheden van het platform en hoe benut je de conversiemachine optimaal? Ben je daar ook benieuwd naar? Duik dan in één dag in de strategie en best practices van YouTube tijdens de Emerce Update op 19 september.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond