Deel dit artikel
-

Chatbots, betaalapps, LEDs en voice op Tech Live!

Eind mei pakt Emerce weer uit met drie grote evenementen in de Beurs van Berlage. Op 29 mei beginnen we met Tech live!, hét event over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing.

Tech Live! bestaat uit zes aparte evenementen. Als je wilt kun je een dag een specifiek onderwerp volgen, maar je kunt uiteraard ook meerdere tracks combineren.

De Mobile Conference die we een aantal jaren terug zijn gestart is er uiteraard ook dit jaar weer. Alles over voice search, instant articles, accelerated mobile pages, mobile video, micro conversies én chatbots hoor je in de grote zaal.

Facebook Messenger is niet alleen geschikt voor klantenservice, maar ook voor marketing & sales. Asbjørn Jørgensen van Maxwell zal uiteenzetten wat er allemaal mogelijk is, hoe je Messenger hiervoor inzet en wat zijn ervaring zijn met internationale klantcases.

Bestellen met alleen je stem is een nieuwe tak van sport binnen e-commerce. Maaltijdbezorger Takeaway.com was er echter al vroeg bij. Brenno Misuraca zal onder meer laten zien waar voice commerce vandaag de dag staat, wat de impact op de foodbusiness is en de belangrijkste learnings delen met het publiek.

Video is vandaag de dag een belangrijk onderdeel in de marketingmix. Met dank aan mobiel. Wat komt er kijken bij de implementatie van video in je bedrijf? Welke keuzes maak je met betrekking tot platform en distributie? Wat levert het op? En welke valkuilen moet je zien te vermijden? Marko van Kampen (Persgroep) vertelt er meer over.

Internet of Things kan ook dit jaar niet ontbreken op Tech Live. Ontdek welke kansen slimme apparaten, sensoring en machine 2 machine toepassingen jouw business bieden onder leiding van dagvoorzitter en IBM hacker Justin Halsall.

Sprekers zijn onder meer Johan Stokking van The Things Network, Peter-Paul Houtman van Parkmobile en Lars Lockefeer van websuper Picnic.

Future of Payments is hét vast event op Tech Live over innovatie in betaaltechnologie. Wat kunnen we leren van de nieuwe banken en hun disruptieve technieken? Wat zijn de risico’s van virtuele valuta en hoe ziet betalingsverkeer anno 2020 eruit?

Het traditionele bankieren gaat op de schop. Betaalapps gaan fungeren als hubs met bankoverstijgende diensten. Hoe onderscheid je je nog als bank of fintech? Wat betekent multibanking voor merchants? Je hoort het van onder meer Chiel Liezenberg (OK), Alexander Zwart (Rabobank) en Guido Vermeent (Payconiq).

Er is ook een sessie gewijd aan PSD2. Wint iedereen of slechts enkele? Stimuleert deze nieuwe standaard überhaupt de innovatie of is het rijden met de handrem erop? En hoe beschermd is uiteindelijk de consument? Sprekers zijn onder meer Djoeri Timessen van Bunq en Jorden Bailey van ICTRecht.

Nieuw op Tech Live is een track onder de noemer Enterprise. Emerce Enterprise geeft een totale update over onder andere Bring your own device, app & device management, cloud en mobiele beveiliging.

Databeveiliging wordt steeds belangrijker. Van multinational tot MKB. Van desktop tot mobile. Jan Joris Vereijken van Crunchr geeft waardevolle tips & tricks om kwaadwillenden een stapje voor te zijn.

Slimme verlichting biedt gebouwbeheerders veel meer dan alleen goede en energiezuinige verlichting. Philips Lighting verrijkt haar LED-verlichting dan ook met sensor- en communicatietechnologie, zodat het als basis kan dienen voor data en locatiediensten in winkels, kantoren en ziekenhuizen. Van winkelnavigatie, het analyseren van bezetting en looproutes tot het traceren van spullen en mensen. Gerben van der Lugt van Philips vertelt er meer over.

Door technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop we werken. Van de fysieke locatie tot de wijze waarop je als bedrijf de dataflow faciliteert. Alles en iedereen wordt mobieler. Met de millennials in aantocht transformeert de werkplek sneller dan ooit. Wat zijn de verwachte veranderingen? En hoe speel je hierop in? Ludy Bronsema van KPN Werkplek vertelt meer.

Dit kan natuurlijk niet ontbreken op Tech Live: kunstmatige intelligentie. Wat kunnen Artificial Intelligence en Machine learning betekenen voor ondernemingen? Hoe maak je met gebruik van data science, AI en Machine Learning de customer journey relevanter en de content ervaring persoonlijker? Hoe zet je AI in om cyberaanvallen tegen te gaan?

Daan Odijk van RTL laat zien hoe RTL gebruik maakt van AI technieken om het consumeren van content persoonlijk te maken en welke impact dit heeft op gebruikers.

Aan de hand van een real-life casus toont Kevin Sipin (Quantillion) hoe we met deep learning de klantbehoefte gedurende de customer journey kunnen visualizeren en wat de impact hiervan is.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van augmented, virtual en mixed reality komen ook aan bod. Wat wordt de nieuwe standaard en waar liggen de meeste kansen? Het VR Event van Tech Live! geeft de laatste facts & figures met trends & forecasts over alle ‘Realities’.

Augmented Reality is de nieuwe belofte. Voor zowel storytelling, service als sales. Wat zijn de mogelijkheden? Waar beweegt AR zich naartoe? Inclusief de meest spraakmakende cases van het afgelopen jaar van Bas Gezelle van NOSUCH.

High involvement producten verkopen via virtual reality kan, zo laat BPD in de Beurs van Berlage zien. In hun geval huizen. Waarom is er gekozen voor WebVR, hoe verleid je prospects en wat leverde het op?

Emerce leden hebben gratis toegang tot Tech Live! Overige bezoekers betalen 151 euro. Tickets hier.

Foto: Peter Boer

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond