Deel dit artikel
-

B2B-platform voor farmaceutische grondstoffen

Pharmaoffer heeft een wereldwijd B2B-platform opgezet waar leveranciers van farmaceutische grondstoffen hun producten kunnen aanbieden. Deze oplossing maakt de tussenhandeleren zonder toegevoegde waarde overbodig, stelt de Amsterdamse startup.

In een persbericht stelt het bedrijf: ‘De farmaceutische industrie loopt 15 jaar achter op het gebied van digitale innovaties in vergelijking met andere markten. Wereldwijd worstelen apothekers met het vinden van hoogwaardige farmaceutische grondstoffen die nodig zijn voor de productie van veilige geneesmiddelen. In ons dagelijks leven zijn we gewend aan de voordelen van transparante platforms zoals Airbnb, Booking.com of Amazon. Eén plaats met alle beschikbare partijen. Deze platforms geven ons meer keuze van leveranciers, snellere service, scherpere prijzen en veiligere transacties.’

Leveranciers kunnen op het platform hun eigen bedrijfspagina beheren door producten toe te voegen en hun kwaliteitscertificaten te tonen. Kopers kunnen Pharmaoffer gebruiken om een ​​overzicht van alle wereldwijde fabrikanten te vinden en vragen en bestellingen rechtstreeks naar de leverancier van hun keuze te sturen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond