Deel dit artikel
-

Daniël Verhagen nieuwe directeur Happy Leads

Daniël Verhagen wordt per 1 januari directeur van marketingbureau Happy Leads uit Eindhoven. Hij volgt Mathijs Visser op die commercieel directeur wordt binnen de Happy Horizon groep.

Het bedrijf maakt de personele wisseling vandaag bekend aan zijn klanten. Operationeel gezien zal er niet veel veranderen. Verhagen is nu verantwoordelijk voor Account & Business Development en krijgt de leiding over het bedrijf dat zijn voorganger Mathijs Visser vier jaar geleden inbracht in de Happy Horizon groep.

Visser: “De groep bestaat uit negen labels, negen marketingbureaus, met elk een eigen specialisme. Die bedrijven beginnen steeds meer een groep te worden en naar de toekomst toe wordt het belangrijk om synergieën te benutten. We leunen sterk op data en de stap naar specialismes als creatie, e-mail en campagnes is niet groot.”

Het wordt de taak van de nieuwe CCO om deze positionering duidelijker zichtbaar te maken op de markt. Met bijbehorend commercieel beleid. Dat betekent op dit moment niet dat er labels wordt opgedoekt en ondergebracht onder één uniforme Happy-naam. Visser: “We houden die voordeuren, want daar voelen onze klanten zich prettig bij. Wie dat zoekt, vindt in Happy Horizon toch een one stop shop.”

Er werkt in totaal 150 man bij de bedrijvengroep die zijn hoofdvestiging heeft in de karakteristieke Blob in Eindhoven.

Foto: (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond