Deel dit artikel
-

Emerce eDay barst vandaag los met tientallen topvideo’s

Reserveer vandaag en komende dagen blokken tijd in je agenda, want dit jaar kun je Emerce eDay volgen wanneer je wilt. Tientallen sessies van topspecialisten en verrassende denkers zijn gratis in video te zien.

Net als andere Emerce-evenementen wordt ook eDay dit jaar virtueel georganiseerd. Tot vorig jaar trok dat jaarlijks duizenden bezoekers naar de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Dit jaar is het anders en hoef je niet één sessie te missen. Zie hier het programma.

Het team van Emerce is al weken bezig met de voorbereidingen en de videoproducties en vanaf nu staan die live. Wie interesse heeft, kan zich ook nu nog aanmelden. Dat kan zelfs ná vandaag 8 oktober nog, maar dan ontbreken de unieke digitale live sessies. Dat zijn exclusieve masterclasses met topsprekers en visionairs en rondetafelsessies met onderscheidende vakexperts.

De reeds opgenomen presentaties, interviews en sessies gaan online zoals Netflix dat ook doet. De videogigant dropt in een keer een heel seizoen. Bij eDay is dat: dertig video’s in een klap. Die blijven allemaal online beschikbaar voor geregistreerde kijkers en zijn dus goed in te plannen in alle werkagenda’s van komende dagen en weken.

In de afgelopen weken gaf de redactie van Emerce al enkele voorbeschouwingen op verscheidene sessies:

‘Nieuwe platformen verslaan Amazon en huidige webshops’
‘TikTok wordt superapp’
Emerce eDay preview: techfilosoof Tom Chatfield
STER denkt aan reclame in podcasts NPO
Emerce eDay: de trend naar micromobiliteit
Beoordelingen onmisbaar voor Bugaboo
Emerce eDay: E-commerce in China uitgediept
‘NPO Start gaat op de schop’

Dit jaar vindt ook weer de verkiezing van de Emerce Top 10 European Startups plaats. Vorige maand presenteerden we de tien genomineerden. Vandaag wordt de winnaar bekendgemaakt.

*) Emerce eDay is dit jaar gratis en wordt overwegend online gehouden. De huidige vorm van eDay is een geheel van videopresentaties, fora, interviews en reportages. Emerce noemt dat een Collectie. De opnames blijven voor langere duur te bekijken. Onlangs publiceerden wet de volgende Collecties: Recruitment, Fashion en B2B Digital.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond